divendres, 1 de juny del 2012

CONTES PER PENSAR

¡COMENTA AQUEST LLIBRE!
Contes per pensar. Butxaca - JORGE BUCAYDesprés d'acompanyar-nos pels senders màgics dels contes ancestrals d'Escolta'm, la mà mestra de Jorge Bucay ens ofereix aquestes històries, fruit de la seva inventiva. L'objectiu és crear un vincle amb el lector en el qual el conte esdevingui un llaç únic amb l'escriptor. Bucay fa, per sobre de tot, una apologia de la solidesa i la fiabilitat de la indiscutible mirada del sentit comú.

Escriptor i terapeuta argentí, Jorge Bucay és conegut pels seus llibres d'autoajuda i superació amb els que s'ha convertit en un dels autors més venuts d'Espanya i Amèrica Llatina. 
Llicenciat en Medicina a Buenos Aires, Bucay és un col · laborador habitual de diaris, revistes i mitjans televisius. Definit en les seves pròpies paraules com un ajudador professional,combina la preparació dels seus llibres amb cursos, seminaris i la seva tasca com a terapeuta. 
D'entre la seva obra caldria destacar obres com Cartes per Claudia, Déjame que t'expliquiEl candidat, a més de les anomenades «Fulls de ruta", com El camí de les llàgrimes o El camí de la felicitat. Traduït a més de quinze idiomes, amb l'èxit dels seus últims llibres ha aconseguit situar-se al nivell d'autors com Paulo Coelho.


JORGE BUCAY

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada