dijous, 16 de gener del 2014

EL GUERRER ADORMIT

¡COMENTA AQUEST LLIBRE!

Una novel·la inspirada en fets reals que ens fa creure en la màgia de la vida.

Tots ens mereixem una segona oportunitat, i per fer realitat els somnis hem d’escoltar la veu del cor. Qui no ha imaginat alguna vegada poder tenir una vida diferent? Si tinguéssim el valor per fer-ho, quants no faríem un gir de cent vuitanta graus en la nostra existència? 
A la cosmopolita ciutat de San Francisco, l’Edward, que acaba de fer quaranta anys, viu un profund conflicte intern a causa del mòbing laboral a què l’ha sotmès el nou cap. Per combatre’l, es refugia en la família i en els amics, però no troba el suport que s’esperava. L’Edward no és feliç. 
D’un dia per l’altre, el món se li ha capgirat, i tot i les contrarietats de la realitat, l’Edward lluita per mantenir-s’hi aferrat, malgrat que ja no hi pertany. De sobte, però, apareixen en la seva vida una nena malalta de càncer i un indi ancià amb el qual compartirà alguna cosa més que partides d’escacs al Golden Gate Park. Tots dos li ensenyaran a recuperar la il·Lusió i amb el temps s’acabaran convertint en amics, mestres i companys de vida. 


David MartiDavid Martí (Barcelona, 1970), humanista de formació, va treballar durant molts anys com a professor, consultor i responsable de projectes relacionats amb l'ús de les noves tecnologies per a empreses, organismes públics i entitats sense ànim de lucre. Però un bon dia va decidir deixar-ho tot, canviar de vida i dedicar-se a l'escriptura ia donar conferències. El 2008 va publicar el llibre "La (r) evolució interior" i el 2010 "Les bruixes d'Arnes", la seva primera novel · la, tot un èxit entre els lectors, i el 2012 "La metgessa de Barcelona", també amb gran acollida per part del públic. El 2013 ens sorprèn amb "El guerrer adormit", una novel · la inspirada en fets reals que ens fa creure en la màgia de la vida i de la qual qualsevol podria ser el protagonista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada