dimarts, 11 de desembre del 2012

Terra de caimans

¡COMENTA AQUEST LLIBRE!

«Ningú pot anar a l’infern sense ajuda, noia.»

Terra de caimansL'Ava Bigtree, de tretze anys, viu a Swamplàndia!, l'illa propietat de la seva família i parc temàtic sobre lluitadors amb caimans. Quan la mare mor, arriba el caos. El pare de l'Ava desapareix, la germana s'enamora d'un individu esborronador amb qui s'escapa a l'inframon, i el germà gran se'n va a treballar al parc rival. L'Ava emprèn la missió d'endinsar-se a la terra dels morts, salvar la germana i acomiadar-se de la mare, en una narració que ens transporta als límits de la realitat.
Caimans, un amant fantasmagòric, un viatge per l'Estígia a través d'una jungla de manglars. Una novel·la sumptuosa i atrevida, embolcallada d'humor i de capricis gòtics amb una heroïna nítida i extraordinària.

Terra de caimans ha estat:
Finalista del premi Pulitzer 2012.
Seleccionat com un dels «Deu llibres de l'any» pel diari The New York Times.
Seleccionat com un dels «Onze llibres de l'any» pel diari The Huffington Post.
Seleccionada com una de les «Deu millors novel·les» de l'any per la NPR (National Public Radio, xarxa que agrupa més de nou-centes ràdios nord-americanes).
Seleccionat com el «llibre del mes» per la llibreria virtual Amazon (desembre 2011).
Seleccionat com a llibre del mes per la xarxa de llibreries independents nord-americanes (Great Reads from Indie Next List, Febrer 2011).
Finalista a la Medalla a l’excel·lència literària Andrew Carnegie.
Guanyadora del Young Lions Fiction Award, atorgat per la NYPL (Biblioteques Públiques de Nova York).
http://periscopi.cat
Karen Russell (Miami, Florida, Estats Units, 1981) ha publicat a revistes literàries comGrantaZoetropeOxford American, Conjunctions i The New Yorker.
Karen Russell





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada