dilluns, 27 de maig del 2013

LES GUERRES DEL PARE

¡COMENTA AQUEST LLIBRE!

Un emotiu relat sobre la relació pare-fill. Una festa de la imaginació, l'humor i l'amistat




Un pare i un fill lluiten contra la misèria material i moral, amb la urgència dels perdedors i l’orgull dels valents. Els envolta una constel·lació de personatges divertits i emotius, i un món de tertúlies mentideres, tecs inacabables, timbes clandestines de cartes, lleialtats incondicionals i aversions incurables. Les guerres del pare recrea amb una vivacitat extraordinària el moment en què la riquesa corruptora del turisme irromp en la vida rural i artesana d’un poble català del segle passat. El mític cafè Florida serà l’únic espai de llibertat i diversió en un poble castigat per l’engany la discòrdia.

http://www.proa.cat






Pere Rovira (Vila-seca de Solcina, 1947) ha publicat els següents llibres de poemes: Distàncies (València, 1981), premi Vicent Andrés Estellés, Cartes marcades (Barcelona, 1988), La vida en plural (Barcelona, 1996), La mar de dins (Barcelona, Proa, 2003), premi Carles Riba, Poesia 1979-2004 (Barcelona, Proa, 2006), Vint-i-cinc flors del mal de Charles Baudelaire (Lleida, 2008), Les roses de Ronsard (Barcelona, Proa, 2009) i Entre nosaltres (Lleida, 2010). La seva obra poètica ha estat traduïda a l’anglès, al francès, a l’espanyol, al gallec, al rus i al polonès.
En prosa, ha publicat Diari sense dies (Barcelona, Proa, 2004) i la novel·laL’amor boig (Barcelona, Proa, 2007), premi Ciutat de Barcelona. També ésautor de quatre volums d’assaigs sobre poesia moderna.
Viu a Alpicat (Segrià) i és professor emèrit de la Universitat de Lleida. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada