dimecres, 23 de maig del 2012

Gent letal

¡COMENTA AQUEST LLIBRE!
Gent letalAl juny de 2011, Amazon anunciava que John Locke era el primer escriptor independent que aconseguia vendre més d’un milió de llibres electrònics, conjuntament amb altres set autors com Stieg Larsson, Charlaine Harris i Michael Connelly. Amb ell arribava un cas sense precedents que ha revolucionat el mercat internacional del llibre, ha inspirat assaigs sobre el seu èxit i, des d’aleshores, és estudiat a les principals escoles de negoci del món. Els seus propis lectors diuen que els thrillers de Locke, protagonitzats per Donovan Creed, un ex agent de la CIA i assassí a temps parcial, són addictius i divertidíssims. De fet, el món sencer es rendeix al geni d’un heroi que arriba per quedar-se. 
A 'Gent Letal', primera entrega de la sèrie, Donovan Creed es veu immers en una lluita d’interessos contra un conegut mafiós, que acaba convocant a un peculiar elenc de personatges, inclosos un gegant i uns nans disposats a conquerir el món. 

John Locke
John Locke es el primer escritor independiente que, sin ayuda de ningún editor ni ninguna campaña de márketing, ha logrado vender más de un millón de libros electrónicos en Amazon.
John Locke és el primer escriptor independent que, sense l’ajuda de cap editor ni cap campanya de màrqueting, aconsegueix vendre més d’un milió de llibres electrònics a Amazon. De fet, els seus vuit thrillers protagonitzats per Donovan Creed, un ex agent de la CIA reciclat en assassí a temps parcial, són addictius. Sense pretendre-ho, la gesta de Locke ha seduït a una legió de lectors, sorprenent a mig món i provocant la venda internacional dels drets dels seus llibres. Gent letal és la primera entrega de la sèrie. La segueixen Lethal Experiment, Saving Rachel, Now & Then, Wish List, A Girl Like You, Vegas Moon y The Love You Crave.
John Locke

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada